KTM Freeride E-XC elektromos tesztelés

Elektromos Terepmotoros

Az ötlet fontos!

2015. február 15. - cooljoe

motomax_logo.jpg

 

2015 elején elindultunk megnézni egy igazi Super Enduro versenyt a MotomaX csapat főnökével Kuncz Ricsivel és a MAMS köztiszteletben álló elnökével Hermann Henrikkel. Már régebben eldöntöttük, hogy   ARENAMOTO néven, a 2015-ös szezonban több terepmotoros rendezvényt is csinálunk. Az indíttatás az volt, hogy minden motoros számára lehetővé tegyük a versenykörülmények érzékelését. Fontos volt számunkra, hogy olyan rendezvényeket szervezzünk, ahol a versenyzőkön kívül a nézők is jól érzik magukat és egyedi látványelemekkel vonzóvá válljon ismét az endurocross versenysorozat. 

Ezzel párhuzamosan, egy régóta motoszkáló ötlet lassan a felszínre rágta magát, és megszületett a döntés!!! A KTM által 4 éve fejlesztett Freeride elektromos verziójával versenyzem végig a szezont. Az ötlet egyszerű, ám a megvalósítás egy sokkal bonyolultabb dolog.....

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elektromotomax.blog.hu/api/trackback/id/tr287178585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása